Emel Ersan Law Office - Immigration Law
 
 
1-2013'de Çıkan Yeni Kanun:
 
  • Amerikan vatandaşlarının birinci derece yakınlarının Amerika dışına çıkmadan
  • Yasadışı kaldıkları sürelerinin af edilebilmesi için 
  • Yapmaları gereken af başvurularını
  • Amerika içinde iken yapabilmeleri için bir düzenleme getirdi.
 
Artık bu şahıslar Amerika yı terk etmeden yapabilicekler ve af kabulu aldıktan sonra ülke dışına çıkıp Amerikan Konsolosluk'undan göçmen vize görüşmesine girebilicekler.
 
Başvurular 04 Mart 2013 de yapılmaya başlanıcak.
 
Amerikan Vatandaşlarının Ailelerinden Ayrı Kalmasını Engellenmek Hedefleniyor:
 
Bu düzenleme ile Amerikan Göçmenlik Dairesi, Amerikan vatandaşlarının birinci derece yakınlarından uzun süre ayrı kalmasını durdurmak istiyor. Göçmenlik dairesi tarafından onaylanmış af başvurusu, Amerikan Konsolosluklarının da herhangi bir gecikmeye yol açmadan göçmenlik vizesini onaylamalarına yol açıcak.
 
Şartlar:
 
1. Amerika da fiziki olarak bulunuyor olmak,
 
2. Başvuru sırasında en az 17 yaşında olmak,
 
3. Amerikan vatandaşı olan birinci derece yakınları tarafından sponsor olunan Göçmenlik Vize hakları onaylanmış olanlar,
 
4. U.S. Department of State de başvuru üçreti ödenmiş olan vize dosyası beklemede olanlar,
 
5. Amerikan Konsoloslugunda yapılıcak olan Göçmen Vize görüşmesi sırasında, daha önce Amerika da yaşadışı bulundugunuz süreç den dolayı Amerika ya tekrar kabul edilmeyecegini düşünenler yada edilmiyecek olanlar,
 
6. Bu yeni düzenlenen af başvurusunda istenen bütün şartları biraraya getirenler.
 
Website Builder provided by  Vistaprint